Vanaf heden bieden wij online veilingen aan van het veilingcollectief 'Online veiling via Nationalevastgoedveiling.nl'.
Let op! Om aan de online veilingen mee te kunnen doen dient u zich eerst te registreren én te legaliseren. Meer informatie

Bieden bij Nationale VastgoedVeiling

Veilingnotaris.nl is een samenwerking aangegaan met Nationalevastgoedveiling.nl voor het online veilen van onroerend goed. Op de pagina veilingcollectieven vindt u vanaf heden - naast de reguliere regioveilingen - ook een nieuw veilingcollectief onder de naam 'Online veiling via Nationalevastgoedveiling.nl'. Vanuit de veilingadvertenties die onder dit collectief worden getoond kunt u doorklikken naar het platform Nationalevastgoedveiling.nl waar op de veilingdatum het biedproces plaatsvindt.

Stap 1: Op tijd registreren en legaliseren

Om te kunnen bieden op één van de aangeboden objecten zult u ruimschoots op tijd een account moeten aanmaken op Nationalevastgoedveiling.nl.

Let op! Enkel het aanmaken van een account is echter niet genoeg. U zult ook een registratieverklaring moeten ondertekenen welke is voorzien van een gelegaliseerde handtekening.

Stap 2: Bieden op een veiling

Heeft u een account geregistreerd en bent u in het bezit van een gelegaliseerde registratieverklaring? Dan kunt u bieden op een veiling.

In deze video leggen wij uit hoe het bieden op Nationalevastgoedveiling.nl werkt.

Bezoek de website en registreer direct!

Is het voor u duidelijk wat u moet doen om te bieden op de veilingen?

Bezoek dan de website van Nationalevastgoedveiling.nl middels onderstaande button en maak direct een account aan.

Vragen?

Heeft u, na het bekijken van de video, nog een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.